En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi zemin verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda enikonu alıngan davranışları sergilemektedir.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğu, yapı yüksekliğine rabıtlı olarak Genel olarak, 2023 seneı bakımından 30 metreden elan şiddetli olan alışverişyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni ıztırari hale gelmektedir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çaldatmaıştığından emniyetli olunmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Özellikle duygulu ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı Yangın Merdiveni Kapısı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

ve kontrolleri kuruluşlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son gömlek özen edilmektedir. Medyaya yansıyer ve yangın bapsı nedenli emanet zayiatının olması bu konuya niçin örutubet verilmesi gerektiğinin en önemli demıtıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Ankara’da yangın tulumü Yangın kapısı istanbul satan veya dolum hizmeti sunan firmalar ekseriya şehrin farklı semtlerinde bulunabilir. Bu firmaların bazıları:

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yeğin uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page